Omrvinková navigácia

Zlaďte predsieňovú stenu a posuvné dvere, čím získate úžasnú predsieň

V predsieni sa mnohí lúčime s rodinou pri rannom odchode z domu, a opäť v predsieni získavame pocit, že sme doma, v bezpečí, po náročnom dni, konečne pauza a odpočinok. Alebo ďalší zhon a práca, pokiaľ máme veľkú rodinu plnú detí. Avšak práve predsieň je miestom, kde by sme sa mali cítiť dobre. Keď sa z nej dobre odchádza a dobre sa do nej vracia, je deň či príchod domov oveľa krajší, než keď je tomu naopak.

Kvalitné a rozmanité predsieňové steny

Či už máte domov v modernom štýle alebo skôr vidieckom štýle, alebo si potrpíte na extravaganciu, vďaka bohatej ponuke si vyberú predsieňové steny skutočne všetci záujemcovia. Do väčších predsiení si môžete kúpiť predsieňovú stenu, ktorá je výškovo takmer na celú stenu, skladá sa z dvoch úzkych skríň, vedľa ktorých je skrinka na topánky so šírkou, ako tieto skrine a hore sú 4 nástavce, ktoré sa dávajú na šatníkové skrine. Tým tvorí predsieňová stena otočené písmeno U, pričom uprostred písmena U sú umiestnené vešiaky na odloženie zvrškov. Na dverách skríň môžu byť umiestnené zrkadlá.

V predsieni sa dajú použiť aj posuvné dvere. Pokiaľ je predsieň úzka, je škoda, aby bolo vďaka dverám nutné myslieť na priestor na ich otvorenie. Posuvné dvere toto odbúrajú, je ale dôležité, aby sa mohli odsúvať po stene. Veľmi pekne pôsobí, keď sú posuvné dvere rovnaké, ako predsieňová stena a skrinka na topánky Akoby spolu tvorili krásny celok.

Pohodlná skrinka na topánky a dostatok vešiakov

Aj keď nemáte na chodbe príliš miesta na predsieňovú stenu, je dobré umiestniť do nej aspoň skrinku na topánky. Tá nemusí byť len úzka a vysoká, alebo v podobe malej skrinky so zrkadlom a vešiakmi. V ponuke je aj veľká skrinka na topánky so sedadlom, ktora má úložný priestor pod vrchnou doskou aj v vnútri skrinky. Ocenia ju rodiny s deťmi, ako aj seniori, ktorí si potrebujú pri prezúvaní sadnúť.

Do predsiene, ktorá je menšia, volíme skôr svetlý nábytok, ktorý ju opticky zväčší. Tam, kde je priestoru viac, si môžeme dovoliť čokoľvek.