Omrvinková navigácia

Urobte si radosť novo, kvalitne a lacno zariadenou obývacou izbou

Väčšina z nás používa obývaciu izbu spolu s kuchyňou počas dňa najviac. Práve obývacia izba je tou miestnosťou, v ktorej sledujeme televíziu, sadáme ku knižke, mnohé ženy pletú, háčkujú, vyšívajú, páni sledujú záznamy športových stretnutí, „hrajú“ sa s telefónom a podobne. Aj rodiny s deťmi používajú obývačku hojne, navyše tu majú deti veľmi často množstvo hračiek a hier.

Potrebujete nový nábytok do obývačky?

Našťastie dnes existuje mnoho obchodov, v ktorých sa dá kúpiť relatívne kvalitný nábytok za skvelé ceny. Niektoré kusy sú z preglejky, niektoré z masívu. Moderný nábytok je tvorený aj ďalšími materiálmi, napr. kovom, sklom, umelou hmotou. A je možné ho kúpiť aj so zľavou 50 % a viac, čo znamená skutočne obrovskú úsporu. Tí, ktorí majú obmedzené množstvo finančných prostriedkov, môžu nakupovať práve rapídne zľavnený tovar. Tak si vybavia obývačku novo, a pritom lacno.

Sedačky do U

Obľúbené do veľkých rodín a väčších obývacích izieb sú sedačky do U. Mali ste doteraz tmavo šedú, čiernu alebo napríklad viacfarebnú sedačku? Zmena je život. Skúste si zaobstarať svetlejšiu šedú, staroružovú, svetlo hnedú alebo napríklad nie úplne tmavú modrú. Kvalitné poťahové látky sa ľahko udržujú aj v prípade, že sedačku polejete alebo ušpiníte, dajú sa skvele vyčistiť.

Sedačky do „U“ vám ponúknu dostatok miesta na sedenie, na príjemné leňošenie s nohami hore, tiež na spánok pre návštevu alebo na uloženie diek, vankúšov a ďalšieho vybavenia do úložného priestoru.

Obľúbené komody

Ak nechcete priamo nábytok na mieru, alebo vysoké skrine aj do obývačky, vsaďte na komody. Možno vybrať zásuvkové aj skrinkové typy, s poličkami otvorenými, uzavretými, široké aj úzke, vysoké aj nízke.

Medzi obľúbené vybavenie paria aj kreslá ušiak, obývacie steny, s ktorými máte behom okamihu všetky základné prvky, ktoré sa vám budú v obývačke hodiť.