Omrvinková navigácia

SIGNAL-nábytok sme zmenili na SG-nábytok

Pre našich existujúcich i nových klientov chystáme množstvo vylepšení. Preto sme sa rozhodli upraviť niektoré prvky našej značky, aby lepšie vystihovali pripravované novinky. Zistite viac v našom článku.

Vážení zákazníci,

rád by som vám v mene nášho tímu poďakoval za priazeň v uplynulých rokoch. Práve vďaka vášmu záujmu už nepredávame nábytok len v Česku, ale aj na Slovensku a v Maďarsku.

Pre našich existujúcich i nových klientov teraz chystáme množstvo noviniek a vylepšení, aby sa vám u nás nakupovalo ešte lepšie. Pôjde najmä o logistiku, rozšírenie sortimentu a zavedenie nových služieb. Súčasťou tohto procesu je aj zmena názvu našej značky a domény takto:

Názov: SIGNAL nábytok sme zmenili na SG nábytok

Doména: pôvodný signal-nabytok.sk je novo www.sg-nabytok.sk

Možno ste si všimli aj pár ďalších vylepšení, ako sú upravené logo alebo niektoré farby. Všetky tieto zmeny sme starostlivo zvážili a rozhodli sa pre nich preto, aby nám pomohli lepšie podporiť chystané novinky pre váš pohodlnejší nákup. A tiež pre vstup na ďalšie trhy.

Na našom cieli sa ale nič nemení. Ďalej vám budeme ponúkať kvalitný, štýlový a zároveň cenovo dostupný nábytok. A snažiť sa o vašu maximálnu spokojnosť.

Za celú našu firmu vám ešte raz ďakujem za priazeň.

Tím e-shopu SG-nábytok

482 304 482