Omrvinková navigácia

Nahraďte detskú postieľku kvalitnou detskou alebo poschodovou posteľou

Je radosť mať deti v každom veku. Každý vek ale so sebou prináša rôzne potreby, čo sa týka vybavenia detskej izby. Ako deti rastú, je nutné im aspoň niektorý nábytok vymeniť za nový, vyhovujúci ich výške. Ide najmä o posteľ a matrac. Postieľka vydrží ratolestiam tak do 2 – 4 rokov, záleží na tom, aké je dieťa veľké, ako je v postieľke aktívne. Potom je čas kúpiť buď rastúcu posteľ, posteľ s dĺžkou 160 cm alebo klasickú posteľ so zábranami po stranách, aby dieťa v noci nespadlo na zem.

Postele pre deti vo veku od cca 4 rokov

Akonáhle uznáme za vhodné, že je načase „presťahovať“ dieťa do väčšej postele, musíme vybrať takú, ktorá bude vyrobená a najmä ošetrená nezávadnými materiálmi, ktorá bude bezpečná, pevná, stabilná a dieťa z nej nespadne pri prvom spaní. Na to sú určené postele so zábranou. V ponukách obchodov je ich mnoho.

Detské postele môžu mať pod lôžkom úložný priestor v podobe jednej alebo dvoch zásuviek. Rovnako tak ale môže byť podlôžkom schované druhé výsuvné lôžko, čo je skvelé napr. v rodinách, kde chodí na prespanie kamarát, sesternica alebo súrodenec, ktorý trvalo žije s druhým rodičom.

Postele pre deti sa dajú nájsť v krásnych farbách pre dievčatá i chlapcov, v tvare auta, domčeka, v prípade poschodových postelí môže byť v spodnej časti priestor na stôl so stoličkou a hore je lôžko. Možností je mnoho. Aj poschodové postele môžu žiariť pestrými farbami, ale dajú sa kúpiť v decentných prevedeniach, napr. bielo – prírodnom, zeleno – prírodnom, šedo – prírodnom…

Aby mali deti v izbe upratané, kúpte im nástenný vešiak

Hnevá vás, ako vaše deti nechávajú oblečenie prevesené cez posteľ alebo stoličku. Alebo len tak pohádzané po zemi? Pomôcť vám môže komoda, do ktorej zásuviek sa dá všetko ľahko uložiť a nevypadne von. Tiež nástenné vešiaky pomôžu deťom udržiavať poriadok a nemať oblečenie prehodené cez nábytok.

Vďaka obrovskej ponuke obchodov vyberiete kvalitnú a cenovo dostupnúposteľ malým aj veľkým deťom. Stačí sa poobzerať.