Omrvinková navigácia

Aj nová kuchynská linka môže byť v dnešnej dobe cenovo dostupná

Nie vždy sa tešíme na rekonštrukciu domova alebo zaobstarávanie nového vybavenia. Zvlášť, keď máme „hlboko do vrecka“, môžeme zaobstarávanie čohokoľvek nového odkladať a môžeme kvôli potrebe zameniť nefunkčné vybavenie za nové, aj nespať. Ak vás čaká rekonštrukcia kuchyne, netrápte sa. Dajú sa kúpiť sériovo vyrábané kuchynské linky, ktoré sú kvalitné, pekné, praktické a cenovo dostupné.

Chcete zladiť kuchyňu s jedálňou?

Pre mnohých je nutnosť, aby bola jedáleň a kuchyňa spoločne v jednej miestnosti. Aj v takom prípade budete s lacnými kuchynskými linkami spokojní. Vyrába sa totiž v modernom bielom prevedení alebo v kombinácii bielej farby a prírodného dreva. Aj keď už je zvyšok kuchyne ladený „do dreva“ alebo do biela, ľahko kuchynskú linku „napasujete“ farebne do vášho štýlu.

Vyberať môžete z niekoľkých dĺžok, a tak si zvolíte správnu do maličkej kuchyne aj do priestrannejšej panelákovej kuchyne, kde chcete linku v tvare písmena „L“. Úchyty sú jednoduché, nenápadné, aby nenarušovali linku ani ďalšie už zariadené zákutia kuchyne či jedálne.

Veľmi obľúbený je rohový kuchynský set Olivia, ktorý má dĺžku 3 m a je dostatočne priestranný pre bežnú rodinu. V prípade, že si chcete kuchynskú linku zostaviť sami, môžete siahnuť po jednotlivých skrinkách a podľa ľubovôle nakombinovať presne tie, ktoré sa vám páčia a sú pre vás najvhodnejšie.

Cena kuchynskej linky sa vám bude páčiť

Spomínaný kuchynský set Olivia je aktuálne v ponuke za 486 EUR, je zľavnený o 42% z pôvodnej ceny. Rovnaká úspora vás čaká aj v prípade, že si kúpite kuchynský set Olivia v dĺžke 240 cm, ktorý je rovný a stojí aktuálne 318 EUR.

K bielym skrinkám môžete kúpiť aj nový jedálenský stôl a jedálenské stoličky v bielom prevedení, a budete mať krásnu modernú kuchyňu, ktorú vám budú všetci závidieť, pritom neutratíte príliš veľa financií.